Αρχική Σελίδα

Suzhou Suntop Laser Technology Co., Ltd

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας τέμνουσα μηχανή λέιζερ ινών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας τέμνουσα μηχανή λέιζερ ινών για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είναι τις μηχανές αρμόδια και τίμια επιχείρηση, έχει μια μεγάλες προσοχή και μια υπομονή, και για να παρέχει καλής ποιότητας, η υπηρεσία μεταπωλήσεων είναι πολύ έγκαιρη.

—— Ο κ. Lindsay Bragg

Από την καλή ποιότητα μηχανών και τη γρήγορη υπηρεσία τους, αισθάνομαι τη γοητεία της κινεζικός-γίνοντης μηχανής, είμαι πολύ, θα τους επιλέξω πάλι.

—— Ο κ. Loannou Christodoulos

Η μηχανή συγκόλλησης λέιζερ που αγόρασα είναι πολύ καλή, η υπηρεσία τους είναι πολύ γρήγορη και επαγγελματικός, τους συμπαθώ, ευχαριστίες.

—— Ο κ. Eno Sandro Silva

Συγκρίνετε με άλλους προμηθευτές, η ποιότητά τους είναι η κορυφή αλλά η τιμή είναι λογική, εκτιμώ ιδιαίτερα την έγκαιρη υπηρεσία τους, ευχαριστώ πολύ.

—— Ο κ. Wes Taylor

Είμαι Online Chat Now

Suzhou Suntop Laser Technology Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Suzhou Suntop Laser Technology Co., Ltd Suzhou Suntop Laser Technology Co., Ltd Suzhou Suntop Laser Technology Co., Ltd Suzhou Suntop Laser Technology Co., Ltd Suzhou Suntop Laser Technology Co., Ltd Suzhou Suntop Laser Technology Co., Ltd Suzhou Suntop Laser Technology Co., Ltd Suzhou Suntop Laser Technology Co., Ltd Suzhou Suntop Laser Technology Co., Ltd
η πύλη εργοστασίων μας Το εργοστάσιό μας μέσα Η διάσκεψή μας roon Ένα από το γραφείο μας Το τέμνον εργαστήριο 4 λέιζέρ μας Το λειτουργώντας κατάστημα 1 κοπής λέιζέρ μας το τέμνον εργαστήριο προβολών ύδατός μας ένα από το τέμνον εργαστήριο λέιζέρ μας ένα από το λέιζέρ μας που κόβει workshop3

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : SUNTOP
Αριθμός Υπαλλήλων : 62~95
Ετήσιες πωλήσεις : 6 millions-8 millions
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

 

Η Co. τεχνολογίας λέιζερ Suntop, έδρα του ΕΠΕ βρίσκεται στην όμορφη πόλη Suzhou (κοντά στην πόλη της Σαγκάη) που είναι ανήκει στη διάσημη Sino βρετανική ομάδα Suntop κοινοπραξίας, και είναι κατασκευαστής μηχανών λέιζερ πρώτων γραμμών ότι επαγγελματίας δεσμευμένος στην ανάπτυξη, και τις πωλήσεις των διαφορετικών ειδών εξοπλισμών λέιζερ και παρέχει τις επαγγελματικές λύσεις λέιζερ, δεδομένου ότι έχουμε συσσωρεύσει πολλά έτη εμπειρίας στους εξοπλισμούς εφαρμογής λέιζερ και την μεγαλύτερη μέρος της τεχνολογίας λέιζερ αρχικής από τη Γερμανία, έτσι είμαστε ένα από το larget, την περιεκτικότερη, ταχύτατης ανάπτυξης εφαρμογή λέιζερ και τις επιχειρήσεις λύσεων στην Κίνα.

 

 

Έχουμε το τέμνον τμήμα λέιζερ, το τμήμα συγκόλλησης λέιζερ, το λέιζερ χαρακτηρίζοντας το τμήμα, το τέμνον τμήμα λέιζερ του CO2 υψηλής δύναμης, CNC το τέμνον τμήμα προβολών ύδατος, το τμήμα αυτοματοποίησης, το τμήμα ποιοτικού ελέγχου κ.λπ., έχουμε περισσότερες από 25 σειρές εξοπλισμών εφαρμογής λέιζερ και τις αυτοματοποιημένες εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της κοπής λέιζερ, της συγκόλλησης λέιζερ, του χαρακτηρισμού λέιζερ, της κοπής προβολών ύδατος και των αυτόματων μηχανών συγκόλλησης λέιζερ και άλλων ειδών μηχανημάτων επεξεργασίας μετάλλων.

 

 

Μπορούμε να παρέχουμε τις περιεκτικές λύσεις εφαρμογής λέιζερ και τις προσαρμοσμένες μηχανές λέιζερ για τις βιομηχανίες differnet σε όλο τον κόσμο, ο αντιπροσωπευτικός τύπος πελατών μας, όπως: Το Festo, Bosch, Valeo, η μηχανή Saic, WIKA, η Wyeth, το Bull, HTC, η Panasonic, Siemens, NSK, SKF, το πανεπιστήμιο Massey, Ghahraman, Ketan, Xstrata, Pyramis, Tecna, απεριόριστα, κ.λπ…, οι μηχανές λέιζέρ μας εξήγαγαν σε περισσότερες από 40 χώρες και περιοχές.

 

 

Το λέιζερ Suntop πέρασε ήδη SGS και το ISO9001: το ποιοτικό σύστημα ελέγχου του 2000, όλες οι μηχανές λέιζέρ μας παράγεται καταλαβαίνει αυτό το ποιοτικό σύστημα ελέγχου αυστηρά, όλες οι μηχανές μας πήραν το πιστοποιητικό FDA CE και των ΗΠΑ της Ευρώπης.

 

 

Το λέιζερ Suntop έχει τις τέλεια πωλήσεις και το δίκτυο υπηρεσιών που έχει καλύψει τις περισσότερες από τις κύριες αναπτυγμένες πόλεις στην Κίνα και τις περισσότερες από τις χώρες και τις περιοχές στον κόσμο, παρέχουμε τις συμβουλές και τις υπηρεσίες 24 ωρών για τους ξένους πελάτες.

 

 

Κατά τη διάρκεια των ετών, παίρνουμε τις επιχειρησιακές έννοιες «ακολουθούμε την καινοτομία με την τεχνική, εξασφαλίζουμε την ποιότητα με τη διαχείριση, το κέρδος επιδοκιμάζει με τις υπηρεσίες», σήμερα επιμένουμε πάντα προσανατολισμένη προς την ποιότητα αρχή για να πετάξουμε το εμπορικό σήμα Suntop και αύριο θα γίνουμε ηγέτης με την ελίτ βιομηχανίας στη βιομηχανία λέιζερ του κόσμου.

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Suzhou Suntop Laser Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jason

Τηλ.:: 86-512-68707859

Φαξ: 86-512-66209587

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)